top of page

A mida

A MIDA

 

Una de les nostres prioritats és apropar el món de l’astronomia i el medi natural a la gent del carrer; és per això que oferim propostes a mida, per grups d’amics, associacions, esplais, centres cívics, o altres col·lectius que estiguin interessats a gaudir d’unes activitats divulgatives en l’àmbit de l’astronomia i les ciències naturals.

 

Per poder realitzar aquestes activitats disposem d’un telescopi Schmidt-Cassegrain LX200GPS de 8”, 20,3cm de diàmetre d’objectiu, amb motor de seguiment, on a més de poder observar la lluna amb tot detall i els diferents planetes del sistema solar, també podrem veure altres objectes molt més allunyats com nebuloses, cúmuls globulars, o altres galàxies.

 

També disposem d’un planetari inflable amb capacitat per a 25 persones, on es poden projectar les constel·lacions visibles en els cels de nit dels dos hemisferis, així com els diferents planetes del sistema solar i els objectes que trobem a l’espai profund.

RESTAURANTS, CELLERS I ALTRES

 

Una de les coses que fan que les activitats astronòmiques siguin més atractives pel públic general, és acompanyar-les d’un maridatge, un tast, o un àpat.

 

Des de Bocafoscant us donem l’opció a restaurants, cellers, o d’altres, per poder fer aquests maridatges, on el món de la gastronomia i dels vins s’entrellacen amb l’astronomia aportant coneixement, a la vegada que destapem els sentits per gaudir d’una degustació de productes de la terra, d’un tast de gelats, de com preparar un bon gintònic, d’un tast de vins o d’un bon àpat.

 

Si teniu ganes de crear aquestes sinèrgies a Bocafoscant estem oberts a les vostres propostes.

bottom of page