top of page

Produccions artístiques / Del petit a l'infinit

DESCRIPCIÓ

Del petit a l’infinit vol transmetre la importància de totes les coses que ens envolten, ja siguin petites com una llavor o grans com una galàxia. A través dels contes teatralitzats, l’expressió corporal i altres elements escènics farem un viatge del petit a l’infinit, passant pels diferents astres de l’univers i per totes aquelles coses quotidianes que ens envolten i que moltes vegades no som conscients de la seva transcendència. Insectes, pedretes, gotetes d’aigua i ratolins es barrejaran amb estrelles, muntanyes, mars i elefants i ens faran ser un xic mes conscients de la bellesa i la grandesa de totes les coses sense importar-ne la mida.

Aquesta proposta està pensada pels mes petits acompanyats dels mes grans.

 

NIVELL

- Tot tipus de públic

 

ESPAI

- Exterior

- Interior

ÈPOCA DE L'ANY

- Tardor

- Hivern

- Primavera

- Estiu

NOMBRE DE PARTICIPANTS

Adaptable

REQUERIMENTS TÈCNICS

En espais grans o a l’aire lliure, l’organitzador haurà de proporcionar microfonia.

DURADA

30 minuts

 

COMPONENTS

Txell Solé i Alexandre Bonanit

Please reload

CURRÍCULUM

 

ASSOCIACIÓ BOCAFOSCANT

 

Associació pel desenvolupament dels valors astronòmics, ambientals i artístics es va crear amb un clar objectiu divulgatiu. Des de l’any 2012 organitzem activitats de divulgació científica i prioritzem la creació de petites produccions artístiques en les quals l’astronomia i la cultura popular hi siguin presents. Alguns dels espectacles:

-Univers de butxaca: creat el 2013, amb Alexandre Bonanit, Gerard Marsal i Aleix Bové.

-Contes de pandero i gloses de l’Univers: creat el 2014, amb Mireia Mena i Alexandre Bonanit.

-Vi, glosa i estrelles: creat el 2014, amb Mireia Mena i Alexandre Bonanit.

-Mil cent i un estels: creat el 2016 amb Laia Pedrol i Alexandre Bonanit

 

 

CURRÍCULUM DELS ARTISTES

 

Txell Solé: Acompanyant i facilitadora de processos creatius. Formada en Educació Viva, activa i no directiva, Educació Creadora i Arteràpia. Darrerament ha participat en diferents projectes de dansa i teatre amb joves i persones amb diversitat funcional. Ha treballat durant molts anys conduint diferents tipus d' activitats d'Animació Estimulativa i Creativa per a la Gent Gran.

 

Alexandre Bonanit: Divulgador astronòmic, educador ambiental i conta contes. Es dedica a la divulgació astronòmica d’una manera professional des del  2008, realitzant cursos, xerrades i diferents activitats astronòmiques amb  telescopi o  planetari inflable. També ha participat en diferents espectacles de contes teatralitzats i altres produccions d’Associació Bocafoscant.

bottom of page